MONOCLE SPECIAL HEADSET

MONOCLE SPECIAL HEADSET

MONOCLE SPECIAL HEADSET

A tradícionális bakelit lemezek ihlették a Monocle limitált kiadását, mely aluminiumból készült, letisztult formákkal. A belső rács , bronz színéről pedig visszaverődik a fekete, különleges hangulatot adva ezzel.

Az állítható, 3.5mm-es kioldó övével és táska hurkával a Monocle-t saját stílusod szerint alakíthatod, legyen az sétálás, biciklizés vagy bandázás a barátokkal. Az okostelefonod tökéletes társa.

Tulajdonságok:

​#1. Több, mint egy hangszóró

A Monocole egy jó minőségű hangszóró, amivel bármikor hallgathatsz zenét. Tatsd a füledhez, mint egy fülhallgatót, vagy csak tekerd el, hogy egy hangszórót csinálj belőle. A bulikon összefűzhetőek a Monocle-k, hogy a buli még klasszabb legyen.

#2. Több, mint egy handset

A kettős mikrofonnal ellátott Monocle biztosítja a tiszta hangzást, lehetővé téve a telefonhívásokat és a készüléked navigálását. A Monocle ezen felül kompatibilis a hangfelismeréssel.

#3. Több, mint egy kihangosító

A konferenciahívásokat könnyedén intézheted, több Monocle-val pedig mások is hallgathatják a hívást. #4. Hordd a magad módján A Monocle kis súlya és kompakt méretének köszönhetően ideális az utazáshoz, akaszd a táskádra vagy csak egyszerűen lógasd a nyakadba és élvezd a zenét.

ListaRács
Mutat:
Rendezés:
MONOCLE HANDSET [Copper]
MONOCLE SPECIAL HEADSET A tradícionális bakelit lemezek ihlették a Monocle limitált kiadását, mel..
13.980Ft
Nettó: 11.008Ft

Minden jog fenntartva! © 2014  ALL-INCASE